Suroviny a příslušenství pro nápojové automaty

Cookies

K čemu slouží cookies?

Cookies jsou malá množství dat, která jako správci (kontaktní údaje ZDE) posíláme Vašemu zařízení, a která umožňují lepší využití našich serverů a přizpůsobení obsahu webu vašim potřebám a preferencím. Ukládané informace neumožňují zjistit vaši totožnost - nemusíte se obávat, cookies jsou dostatečně anonymní. Použijete-li např. pro návštěvu našich internetových stránek stejné zařízení a stejný internetový prohlížeč, díky cookies si váš počítač zapamatuje navštívené stránky a Vaše preferované nastavení jednotlivých stránek.

Dva základní typy

Stejně jako na všech ostatních webech máme cookies s krátkodobou a dlouhodobou životností. Ty dlouhodobé (tzv. „persistent cookie“) zůstávají uloženy ve Vašem zařízení déle nebo dokud je manuálně neodstraníte (záleží na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče). Ty krátkodobé (tzv. „session cookie“) jsou pouze dočasné (zůstávají uloženy v prohlížeči pouze do té doby, než ho zavřete).

Dělení podle funkce

Nezbytné cookie (esenciální): tyto cookies jsou aktivní vždy - nepodléhají vašemu souhlasu - napomáhají základní funkčnosti webu. Jsou důležité pro správné fungování webu. Jsou nastaveny tak, aby reagovaly pouze na Vaše aktivity (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference). Umožňují nám zpřístupnit některé části webu či poskytnout vám některé služby.

Analytické cookie: umožňují nám sledovat počet návštěv a odkud na náš web uživatelé přicházejí - můžeme tak měřit a zlepšovat výkon webu. Víme tak, které stránky jsou nejoblíbenější a jakým způsobem se uživatelé na webu pohybují.

Reklamní cookie (remarketingové): Tyto “inzertní cookie” nastavujeme my nebo naši partnerští inzerenti. Můžeme si s jejich pomocí vytvořit profil vašich zájmů a preferencí a na základě toho Vám na jiných stránkách nabídnout relevantní reklamu. Tyto cookies pracují s jedinečnou identifikací prohlížeče a zařízení, prostřednictvím něhož se připojujete k internetu. Bez nich se Vám budou méně zobrazovat cílené reklamy.

Cookies třetích stran: Cookies třetích stran Vám neinstaluje my, nýbrž třetí strany, se kterými spolupracujeme, s cílem sbírat určité informace a provádět na jejich základě výzkum chování, demografie, propagaci apod.

Jaké cookies využíváme na našem webu?

název zdroj expirace (doba ukončení) účel
PoskiSID vlastní uzavřením prohlížeče esenciální
eu_cookie_consent vlastní po 30 dnech esenciální
_ga třetí strana po 2 letech analytické
_gat třetí strana po 1 minutě analytické
_gid třetí strana po 24 hodinách analytické
_gat_gtag_... třetí strana po 1 minutě analytické
_gac_... třetí strana po 90 dnech reklamní
__utma třetí strana po 2 letech analytické
__utmt třetí strana po 10 minutách analytické
__utmb třetí strana po 30 minutách analytické
__utmc třetí strana uzavřením prohlížeče analytické
__utmz třetí strana po 6 měsících analytické
__utmv třetí strana po 2 letech analytické

Udělení souhlasu

Pro nezbytné (esenciální) cookie váš souhlas nepotřebujeme, zde dochází ke zpracování na základě oprávněného zájmu (čl. 6 odst.1 písm. f) GDPR). U těch ostatních vycházíme automaticky z toho, že souhlasíte s využíváním cookies, pokud má váš prohlížeč cookies povolena (ke zpracování dochází na základě čl. 6 odst.1 písm. f) GDPR.

Jak cookies nastavit/omezit?

Zde uvádíme odkazy pro nastavení některých prohlížečů: Internet Explorer: windows.microsoft.com; Google Chrome: support.google.com; Mozilla Firefox: support.mozilla.org; Opera: help.opera.com; Safari: support.apple.com.

Neesenciální cookies můžete navíc pro tento web zapnout nebo vypnout pomocí následujících odkazů. Nyní jsou neesenciální cookies zapnuty.

Vaše práva

Poskytnutí údajů je zcela dobrovolné - v důsledku jeho neposkytnutí nemůžeme jiné, než esenciální cookie využívat.

Po dobu zpracování vašich OÚ máte právo:

  • vzít souhlas kdykoli zpět (změnou nastavení), a to bez jakýchkoliv sankcí,
  • vznést námitku proti sběru cookies na základě oprávněného zájmu (esenciální cookies),
  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování vašich osobních údajů,
  • vyžádat si u správce přístup k vašim osobním údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz vašich osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování,
  • přenést vaše osobní údaje k jinému správci.

Pro uplatnění výše uvedených nároků pište na e-mail info@promatic.cz. V případě pochybností, zda-li zpracováváme Vaše osobní údaje řádně - podle příslušných právních předpisů, můžete se obrátit rovněž na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

frame-scrollup